Alna Elektro privat

VI TAR PÅ OSS ALT FRA SMÅ SERVICEOPPDRAG til STORE PROSJEKTER

Alna Elektro leverer profesjonelle produkter og tjenester til leilighet, bolig og hytte. Våre sertifiserte medarbeidere hjelper til med gode løsninger for individuelle behov.

Vi tilbyr blant annet:

rehabilitering

Rehabilitering

Alna Elektro leverer ett utvalg med  sikringsskap Alna Elektro leverer gjennom sin kompetanse og bruk av riktige produkter en faglig basert rehabilitering med fokus på sikkerhet og redusert forbruk.

Alna sikringsskap

Sikringsskap

Alna Elektro leverer ett utvalg med  sikringsskap tilpasset en moderne livsstil  med endret og økt belastning. Gamle sikringsskap kan være brannfeller og mangler tryggheten som automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern gir.

belysning

Belysning

Alna Elektro leverer Belysningstjenester. Riktig valg av både kablede og trådløse løsninger  bidrar til trivsel og reduserte strømutgifter.

varme

Varme og varmestyring

Alna Elektro har fokus på å levere energieffektive løsninger for varme og varmestyring både på små og store anlegg. De største el-kostnadene kommer svært ofte fra oppvarming av rom.

ENØK

ENØK

Alna Elektro leverer ett bredt  utvalg  av tjenester for å imøtekomme kundens behov for Energiøkonomisering (ENØK)  Vi har fokus på forbruk av strøm og bruk av lysanlegg hvor tidstyring kan bidra til vesentlige besparelser.